• صفحه اصلی
  • خدمات ما
    • نصب قفل برقی
    • سیم کشی ساختمان
    • روشنایی و نورپردازی
    • نصب کلید و پریز
    • نصب آنتن مرکزی و دیجیتال
    • نصب لوستر
  • مقالات
    • لوستر
    • مقالات برق کشی
    • لامپ و چراغ
  • نمونه پروژه
  • فروشگاه
  • گالری تصاویر
  • تماس با ما
محصول با موفقیت به سبد خرید شما اضافه شد
logo
آشنایی با سیم کشی اصولی برق ساختمان

آشنایی با سیم کشی اصولی برق ساختمان

مقالات برق کشیمارس 7, 2020mahdiyarabbasi

آشنایی با سیم کشی اصولی برق ساختمان :  سیم کشی و یا به اصطلاح برقکاری ساختمان ساختمان یکی از  اصلی‌ترین مراحل ساخت و آماده‌سازی ساختمان مسکونی است. انجام دادن درست و استاندارد سیم کشی ساختمان مهم‌ترین اصل برای به دست آوردن نتیجه دلخواه است. سیم کشی ساختمان، برخلاف چیزی که همیشه تصور می شود، امری کاملا تخصصی است. چه بسا اگر سیم کشی ساختمان به هر دلیلی اشتباه انجام شود، در تمام طول عمر استفاده از ساختمان، ساکنین را با زحمت مواجه می سازد. در ادامه در مورد سیم کشی اصولی برق ساختمان بیشتر توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

سیم کشی برق ساختمان

سیم کشی برق ساختمان برای اتصال پریزها و کلیدهای برق در هنگام سیم کشی یا اضافه کردن جعبه تقسیم های جدید به دیوارهای تازه ساز استفاده می شود. برای سازگاری با قوانین برق منطقه خودتان لازم است که سیم کشی برق ساختمان شما به درستی انجام شود. به کار سیم کشی برق در ساختمانی که تازه ساخته شده سیم کشی عمده گفته می شود. برای سیم کشی برق ساختمان اول از همه باید مشخص کنید که سیم باید از کجا کشیده شود.

شرکت های برق، برق ساختمان ها را از طریق خطوط برق مختلف توزیع می کنند تا همه ساختمان ها منبع برق پایداری داشته باشند. این شرکت ها گروهی از متخصصین را به کار می بندند تا خطوط برق، ایمن و کارآمد بمانند اما مسئولیت آن ها فقط رساندن برق تا نقطه ای است که خطوط برق وارد ساختمان شما می شوند. از این نقطه به بعد می توانید برای سیم کشی از یک فرد حرفه ای کمک بگیرید. مهدیار عباسی مجرب در امور برقی و مجری کاربلد آماده همکاری با شما در این زمینه می باشد.

یک برقکار ساختمان حرفه ای چطور کارش را شروع می کند؟

اولین نشانه تمیز و حرفه ای بودن کار یک برقکار ساختمان، محل قرارگیری کلیدها، پریزها و خروجی سرپیچ هاست. همانطور که قبلا گفتم بسیار مهم است که خروجی های شما پشت وسایل ساختمان قرار نگیرند. همچنین باید مراقب باشید سرپیچ های شما بیش از حد به سقف یا کف منزل نزدیک نباشند. برای اینکه بعد از هر جا به جایی وسیله، نگران مخفی شدن کلید و پریزتان پشت وسایل نباشد.

انواع سیم کشی برق ساختمان

سیم کشی ساختمان بسته به نوع پروژه و کاربرد ساختمان به دو روش توکار و روکار انجام می‌شود:

در سیم‌کشی روکار سیم‌ها از روی گچ دیوار عبور داده می‌شوند که معمولاً به جهت حفظ زیبایی، نظم و امنیت از یک لوله برق مخصوص یا داکت برای پوشاندن سیم‌ها استفاده می‌شود. با وجود اینکه این روش سیم‌کشی یکی از ضعف‌های ساختمان بشمار می‌رود، ولی اگر مشکلی در سیم‌کشی به وجود بیاید عیب‌یابی و دسترسی به سیم‌ها برای رفع مشکل آسان‌تر است.

در مقابل این روش، سیم‌کشی توکار بسیار متداول شده و شیوه‌ای مناسب و قابل اجرا برای تمامی پروژه‌های ساختمانی مسکونی، تجاری، اداری، تفریحی و غیره است. در این روش هم ظرافت و زیبایی ساختمان حفظ خواهد شد و هم ایمنی رعایت می‌شود. در روش سیم‌کشی توکار، سیم‌ها از زیر سیمان یا گچ یا زیر کار عبور می‌کنند. در محل‌هایی که نیاز به لوله گذاری نیست سیم مخصوص داخل دیوار قرار می‌گیرد. در سیم‌کشی توکار هم می‌توان از سیم‌های مخصوص و مجهز به چند لایه عایق، به‌طور مستقیم در زیر گچ استفاده کرد و هم می‌توان لوله‌های خرطومی و PVC مخصوصی را در زیر گچ کار گذاشت و به کمک فنر مخصوص سیم‌کشی، سیم‌های برق را درون آن‌ها قرار داد.

وسایل و ابزارهای لازم سیم کشی ساختمان کدامند؟

  • کنتور برق
  • پیچ گوشتی
  • چکش
  • انبردست قفلی
  • بست Knock-out (گیره حلقوی)
  • سیم زمین با درجه ۸-gauge
  • میله اتصال به زمین
  • بست زمین
  • مدار شکن
  • کابل برق
  • دریل
  • مته دریل و اره استوانه ایی
  • بست برای سیم‌ها
  • جعبه های برق مختلف
  • کلید، پریز و وسایل روشنایی
آشنایی با سیم کشی اصولی برق ساختمان

آشنایی با سیم کشی اصولی برق ساختمان

روش های سیم کشی اصولی برق ساختمان شامل چه مواردی است؟

در روش سیم‌کشی، موقعیت سنجی اهمیت خاصی دارد. کارشناس برقکاری ساختمان باید بهترین و اقتصادی‌ترین روش برق کشی را با حفظ معیار‌های مهم اجرا کند. روش‌های متداول این سیم کشی ساختمان عبارت‌اند از:

۱- سیم‌کشی به وسیله جعبه تقسیم: این روش سیم کشی ساختمان در گذشته بسیار متداول بود که در نقطه‌ای معین از دیوار (معمولاً در بالای کلید‌ها و پریز‌ها) یک جعبه تقسیم قرار می‌دادند و از داخل این جعبه سیم‌های لازم خارج می‌شدند. البته این شیوه تقریباً منسوخ شده است و حتی استفاده از آن را غیرقانونی اعلام کرده‌اند.

۲- سیم‌کشی به وسیله جعبه کلید و پریز: در این روش فضایی داخل دیوار در نظر گرفته می‌شود که جعبه کلید یا پریز در آن قرار می‌گیرند که علاوه بر حفظ زیبایی با باز کردن پیچ‌ها و در آوردن بخش بیرونی کلید و پریز به راحتی می‌توان به سیم‌ها دسترسی داشت.

۳- سیم‌کشی به وسیله جعبه فیوز: در این روش با توجه به میزان نیاز به برق در بخش‌های مختلف فضای ساختمان، می‌توان  با کنترل چگونگی توزیع برق و با بردن سیم‌ها به داخل جعبه فیوز از آن جا توزیعشان کرد. مزیت این روش سیم‌کشی نسبت به جعبه تقسیم و قوطی کلید این است که در صورت بروز مشکلات فنی و نیاز به بررسی مجدد، عیب‌یابی بسیار آسان خواهد بود البته این روش نسبت به روش‌های دیگر پرهزینه‌تر است.

مراحل سیم کشی اصولی برق ساختمان

معمولا ترتیب انجام کارهای برق ساختمان به صورت زیر است :

مرحله اول:

  1.  کشیدن نقشه ساختمانی شامل سیستمهای روشنائی – سیستم های صوتی –  سوکتهای برق – تلفن – آنتن – آیفون – فن کوئیل ها – اطفاء حریق – برق اضطراری و موتور خانه.
  2.  اجرای نقشه روی کار.
  3. تراز کردن کل قوطی کلیدها و کشیدن خطِ  تراز با چک لاین.
  4.  شیار زدن مسیر لوله ها با شابلون ودستگاه شیارزن .
  5.  کندن قوطی کلیدها با دستگاه .
  6.  سوراخ کردن روشنائی سقفی توسط دستگاه ( در مورد سقف کاذب، روی سقف ساپورت خورده و روی آن لوله فیکس می شود).
  7.  نصب قوطی کلید روی دیوار توسط شابلون و تراز کردن دقیق آنها.
  8.  جوشکاری و ساپورت زدن برای فیکس کردن لوله پولیکاهای که برای ورودی و خروجی لوله های که داخل جعبه فیوز آورده می شود.
  9.  جوشکاری و ساپورت زدن برای فیکس کردن لوله پولیکاهای که برای ورودی و خروجی لوله های که داخل جعبه آنتن و تلفن آورده می شود.
  10. اجرای لوله پولیکا گذاری توسط گرما و خم کاری توسط مشعل و فنر  و آب بندی آن توسط چسب پولیکا.
  11.  جوشکاری و ساخت ساپورت برای سینی برق بر روی داکت مشخص شده از روی نقشه ( این سینی برق ها برای ورود کابل های برق تلفن آنتن ماهواره و ……. نیازهای ساختمان به طور مجزا داخل داکت های ساختمان فیکس و وارد باکس های مورد نیاز خود می شود).
  12.  پوشش کامل روی لوله پولیکا های که در کف ساختمان کار شده است.
  13.  نصب جعبه فیوز و تراز کردن آن در جاهای مشخص توسط نقشه.
  14. نصب جعبه آنتن و ماهواره و تلفن و تراز کردن آن در جاهای مشخص توسط نقشه.
  15. تامین ارتینگ ساختمان( نصب پلیت و سیم مسی وزغال ونمک برای راه اندازی چاه ارت و ازآنجا به سینی برق و به مصرف کننده ها)
  16.  لوله فولادی گذاری در شرایطی که نقشه تعیین کرده است (در پارکینگ های اداره جات داخل روشنائی آسانسور وروشنائی موتور خانه).
آشنایی با سیم کشی اصولی برق ساختمان

آشنایی با سیم کشی اصولی برق ساختمان

مرحله دوم:

(بعد از کف سازی و کاشی کاری و سفید کاری دیوار)

  1. تمیز کردن قوطی کلیدها وبریدن لوله های اضافی روی کار.
  2. سیم گذاری داخل لوله پولیکا (رنگ سیم ها و قطر سیم ها و جنس سیم ها از روی استاندارد انتخاب میشود)
  3. انداختن کابل شیلد دار برای بلندگوها وازآنجا به ولوم های همان اتاق و از آنجا به فیشهای پشت آمپلی فایرها.
  4. کابل کشی برق از داخل جعبه فیوز و رد کردن داخل سینی برق و بست زدن و از آنجا به زیر کنتور(درصورت داشتن دیزل ژنراتوراین کابل ها داخل موتور خانه و وارد  تابلو های مخصوص خودش میشود).
  5. کابل کشی تلفن –آنتن ماهواره وآیفون ازتابلوهای مخصوص خودش و رد کردن داخل سینی مخصوص خودش و بست زدن کابل ها و از آنجا به باکس های مخصوص خودشان.
  6. اتصالات سر سیم ها در داخل قوطی کلید- جعبه فیوزها – روشنائیها – توکارها – و جعبه آنتن – ماهواره- تلفن – اطفاء حریق- UPS(نصب دستگاه های تغذیه  UPS به شرکتهای مسئول مرتبط میشود)
  7. قلع اندود کردن کل اتصالات و سر سیم ها توسط حوضچه قلع
  8. عایق کاری اتصالات توسط وارنیش حرارتی (جایگزین لنت برق).
  9. اجرای کابل کشی مربوط به بیرون ساختمان نصب نور افکن ها در نما.

مرحله سوم :

( بعد از نقاشی و کف تمام شده):

  1. بستن کلید و پریز و تراز کردن آنها
  2. بستن ترمینال روی سر سیم ها.
  3. نصب دتکتور های دود و شستی آنها روی جاهای تعیین شده
  4. نصب فیوزها داخل جعبه فیوز و وایرشو زدن سرسیم ها و فیوز بندی آنها
  5. نصب آیفون تصویری بستن سوکتها و شستی های مربوط به آن.
  6. نصب آنتن مرکزی و سوئچینگهای مربوط به آن
  7. نصب سوئچینگهای ماهواره ( نصب و راه اندازی ماهواره برعهده شرکت های مربوط میباشد)
  8. نصب چشم لایتینگ در راه پله و پارکینگ ها
  9. نصب چشم لایتینگ در سرویسها برای هود مرکزی ( این چشم ها پس از عمل کردن به کنتاکتور و سپس کنتاکتور به سانتیفوژ فرمان داده و باعث تهویه سرویسها می شود)
  10. نصب نور مخفی های داخل سقف کاذب و کفی های روی سرامیک.
  11. نصب تجهیزات برقی:
  • نصب تابلوی برق موتورخانه (تجهیزات داخل تابلوبرق بر اساس نیازهای موتور خانه انتخاب و توسط تابلو ساز ساخته میشود)
  • نصب پایه سینی برق روی دیوار وفیکس کردن سینی برق روی آن.
  •  نصب لوله زیرسینی برق وازآنجا روی الکتروموتورها و ترموستات ها و مصرف کننده های دیگر.
  • کابل کشی از تابلوبرق روی سینی برق و داخل لوله ازآنجا سرالکترو موتورها و ترموستات ها و مصرف کننده ها.
  • وایرشوزدن و شماره زدن سر سیم ها و بستن آن روی تخته کِلِم الکتروموتورها وترموستات ها و مصرف کننده ها واز آنجا به ترمینال زیر تابلو برق.
آشنایی با سیم کشی اصولی برق ساختمان

آشنایی با سیم کشی اصولی برق ساختمان

نکات و هشدارها در هنگام سیم کشی برق ساختمان که بایستی به آن ها توجه شود :

هر جایی که در احتمال وجود آب هست از جمله حمام، آشپزخانه، رختشوی خانه و محیط بیرون از پریزهای Use Ground Fault Interrupting (GFI) (قطع کن اتصال به زمین) استفاده کنید. GFIها هر زمان که افزایش ناگهانی در ولتاژ را تشخیص دهند وارد عمل شده و از حادثه و آسیب رسیدن به دستگاه ها جلوگیری می کنند.

با توجه به اینکه عمل سیم کشی برق خانه کار کاملا تصصی است، چه بسا وجود هرگونه اشکال ممکن است منجر به خسارات جبران ناپذیر شود بنابراین به شما توصیه می شود از یک متخصص درامور خدمات الکتریکی کمک بگیرید، مهدیار عباسی آماده همکاری با شما در این زمینه می باشد. دستورات ایمنی و حفاظت برقکاران شامل موارد زیر می باشد:

1- برقکاران موظفند هنگام کار تمام اشياء فلزي از قبيل ساعت ، انگشتر ، گردنبند و … را از خود دور نمايند.
2- در گروه های دو نفره ، انجام کار همزمان در ارتفاع و يا روي تابلو براي بيش از يکنفرممنوع مي باشد و فرد دوم بايد مراقب بر چگونگي اجراي صحيح کار باشد.
3- قطع و وصل مدار بصورت غير استاندارد و به هرگونه روش شخصي ممنوع مي باشد .
4- در مدت زمان انجام کار گروه تعميرات روي تجهيزات الکتريکي ، بايستي وسيله نقليه گروه در محل کار آماده باشد.
5- در محيط کار بايد نوربه حد کافي موجود باشد.
6- هر گونه تغيير در لوازم ايمني استاندارد شده ممنوع مي باشد.
7- در صورتيکه شبکه به طريقي احداث شده باشد که انجام کار بصورت برقدار ميسر نباشد لازم است قبل از هر گونه عمليات روي شبکه مورد نظر فرم قطع و وصل مدار دريافت گردد.
8- افراد اجرايي بايستي از لوازم ايمني و ابزار کار سالم استفاده نمايند .
9- هنگام کار حضور سرپرست گروه در محل کار الزامي است .
10- افراد گروه اجرايي موظف مي باشند ضمن استفاده از لوازم ايمني و ابزار کار موارد زير را رعايت نمايند
الف : تميز و سالم نگهداشتن لوازم ايمني و ابزار کار (افراد مي بايستي لوازم ايمني و ابزار کار را سالم و تميز نگهداشته و از بکار بردن لوازم ايمني و ابزار کار معيوب خودداري نمايند.)
ب : حمل و کاربرد صحيح لوازم (افراد مي بايستي لوازم و ابزار کار را بطور صحيح بکار گرفته و در حمل آن رعايت احتياط را بعمل آورده و از انداختن آنها به اطراف خود داري نمايند.)
11- در صورت استفاده از نردبان مقررات ايمني و خاص مربوطه الزامي است .
12- در صورت نياز به نردبان با ارتفاع بيش از سه متر ، ضمن مهار نمودن نردبان به پايه و بصورت عمودي نفر دوم همکاريهاي لازم را به عمل آورد.
13- مجريان موظف مي باشند قبل از اجراي کار و بعد از آن موضوع قطع و وصل نمودن برق مدار را به اطلاع مشترکين برسانند.
14- در صورت کار با شبکه بي برق ، پس از جدا نمودن شبکه از منبع تغذيه و قطع کليد راه انداز معابر و آزمايشات بي برقي مدار بايستي طرفين محل کار اتصال زمين گردد.
15- آزمايش الکتريکي بمنظور حصول اطمينان از بي برق بودن مدار با استفاده از ولت سنج ضمن رعايت فاصله مجاز
16- بستن دستگاه اتصال زمين موقت در طرفين محل کار و در معرض ديد مجري بطريقي که تا پايان کار نيازي به جابجايي آن نباشد
17- تخليه الکتريکي مدار
18- قبل از وصل نمودن برق مدار اطمينان حاصل شود که مدار سالم و افراد مشغول کار نمي باشند.
19- کارگران نبايد از سيم مهار ، ميخ ها ، تسمه ها ، سيم ها و امثال آن که ممکن است استحکام کافي نداشته باشد آويزان شوند.
20- دستکش عايق لاستيکي را بدون روکش چرمي نبايد بکار برد .
21- طنابهاييی که در نزديکي خطوط برقدار مورد استفاده قرار مي گيرند بايد از جنس غير هادی باشند.

استانداردهای سیم کشی اصولی برق ساختمان چیست؟

 استانداردهای سیم کشی ساختمان، به صراحت در مواردی همانند فاصله ها، قطر سیم ها و ظرفیت فیوزها نکاتی را بیان می دارند. کلیه استانداردهای سیم کشی ساختمان به صورت مختصر:

1- استاندارد فاصله ها در سیم کشی ساختمان

در بحث سیم کشی و برق کاری، حتما می بایست یک سری فاصله به عنوان فاصله استاندارد رعایت گردند. این فواصل به شرح زیر می باشند:

  • الف) فاصله کلیدهای ساختمانی از کف: ۱۱۰ تا ۱۲۰ سانتی متر
  • ب) فاصله پریزهای برق، تلفن و آنتن ساختمان از کف: ۳۰ تا ۴۰ سانتی متر
  • ج) فاصله جعبه فیوز ساختمان از لوله های گاز و آب: ۱ متر
  • د) فاصله پنل و گوشی آیفون ساختمان از کف: ۱۴۰ تا ۱۵۰ سانتی متر
  • ه) فاصله آویز لامپ ها از سقف ساختمان: ۳۰ تا ۵۰ سانتی متر
  • و) فاصله قوطی ها از چارچوب ساختمان: ۱۵ تا ۲۵ سانتی متر

2- استاندارد سطح مقطع سیم ها در برقکاری و سیم کشی ساختمان

  • الف) سیم های به کاربرده شده در ساختمان برای روشنایی: سطح مقطع ۱٫۵ میلی متر
  • ب) سیم های به کار برده شده برای پریز ساختمان: سطح مقطع ۲٫۵ میلی متر
  • ج) سیم های به کار رفته به عنوان سیم های اصلی برق: سطح مقطع ۴ میلی متر
  • د) سیم های به کار رفته برای کولر آبی: سطح مقطع ۲٫۵ میلی متر
  • ه) سیم های به کار رفته برای کولر گازی: سطح مقطع ۴ میلی متر

3- استاندارد ظرفیت فیوزها در سیم کشی ساختمان

در مکان های مختلف ساختمان، فیوزها با مصارف گوناگونی به کار می روند. در امر سیم کشی ساختمان می بایست دقت شود که از فیوز با ظرفیت مناسب برای آن بخش استفاده شود. ظرفیت فیوزها به صورت خلاصه عبارتند از:

  • الف) ظرفیت فیوز برای روشنایی: ۱۰ آمپر
  • ب) ظرفیت فیوز برای پریزها: ۱۶ آمپر
  • ج) ظرفیت فیوز برای کولرگازی و فیوز اصلی ساختمان: ۲۰ آمپر
  • د) ظرفیت فیوز برای کنتور ساختمان: ۲۵ آمپر

4- توجه به جای گرفتن اسباب و اثاثیه در سیم کشی ساختمان

از جمله نکات بسیار مهمی که می بایست در امر سیم کشی ساختمان، مدنظر متخصصان مربوطه قرار گیرد، جای گیری اسباب و اثاثیه است. در واقع یک برق کار ماهر، می بایست جایگاه کلیه وسایل برقی را در ذهن خود مدنظر داشته باشد. از جمله جایگاه ها، می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • ۱- جایگاه لباس شویی در آشپزخانه
  • ۲- جایگاه پکیج در آشپزخانه
  • ۳- جایگاه یخچال در آشپزخانه
  • ۴- جایگاه گاز در آشپزخانه

لازم به ذکر است که برخی جایگاه ها، با توجه به پلان از قبل مشخص نیستند. در این موارد، می توان با توجه به سلیقه و یا نظر کارفرما جایگاه ها را در نظر گرفت.

اصول سیم کشی برق ساختمان چیست؟

۱- استفاده از تجهیزات مناسب و استاندارد و با کیفیت هزینه بالاتری دارد اما هر چه تجهیزات از استاندارد‌های ایمنی بیشتری برخوردار باشند، احتمال و خطرات مرتبط با فرسودگی، پارگی، اتصالی، برق گرفتگی، آتش سوزی و هزینه تعمیرات کاهش می‌یابد. همچنین در مصرف برق نیز صرفه‌جویی خواهد شد.

۲- در سیم کشی ساختمان باید نهایت دقت و تمرکز را داشت تا تمامی اتصالات به درستی صورت گیرند و محکم باشند. وجود اتصالات قوی بین سیم‌ها باعث می‌شود که جریان مناسبی رد و بدل شود و زمینه به وجود آمدن هر گونه خطایی از بین برود.

۳- از موارد مهم و قابل توجه در سیم کشی ساختمان سیم ارت یا سیم اتصال به زمین است که در خصوص برخی از لوازم خانگی برقی باید مورد توجه قرار گیرد تا از بسیاری از خطرات احتمالی جلوگیری می‌نماید.

۴- به نوع، تعداد و ضخامت سیم‌هایی که برای سیم کشی ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند، باید دقت شود به طور معمول در سیم‌کشی پریز سالن و اتاق‌ها و کولر آبی از سیم شماره ۲.۵، سیم‌های مربوط به روشنایی‌ها مثل لامپ ها، لوسترها، هالوژن‌ها از شماره ۱.۵ و سیم‌های ۴ برای کولر گازی و سیم اصلی ساختمان مسکونی استفاده می‌کنند.

آشنایی با سیم کشی اصولی برق ساختمان

آشنایی با سیم کشی اصولی برق ساختمان

انواع سیم که در سیم کشی ساختمان استفاده می شود :

هر سیم الکتریکی از یک فاز و یک نول تشکیل شده است. سیم‌های تک رشته در سیم‌کشی توکار مورد استفاده قرار می‌گیرند و سیم‌های دو رشته‎ای در سیم‌کشی روکار استفاده می‌شوند:

  • سیم‌های افشان هم که معمولاً برای سیم‌کشی توکار مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ چند رشته سیم به هم تابیده هستند که با عایق‌هایی از جنس PVC پوشیده شده و تا ۷۵۰ ولت را پشتیبانی می‌کنند.
  • سیم‌های مفتولی دارای یک رشته سیم هادی بوده و به دلیل انعطافی که دارند، قابلیت فرم گیری دارند. این نوع سیم‌ها را در تابلوهای برق و سیستم‌های برق فشار قوی به کار می‌برند.
  • سیم‌های نیمه افشان ویژگی‌هایی مابین سیم افشان و مفتولی را دارند. میزان تابیدگی این سیم‌ها نسبت به نوع افشان کمتر، اما در مقابل، انعطاف‌پذیری بالاتری دارند.
  • برای سیم تلفن، از سیم دو زوج فویل دار استفاده می‌شود تا احتمال نویز گرفتگی خطوط تلفن کمتر شود.

قیمت سیم کشی برق ساختمان

درباره قیمت سیم کشی ساختمان نیز باید گفته شود که با توجه به تماس تلفنی شما دوستان عزیز با مهدیار عباسی، ایشان درباره ی پروژه مربوط به سیم کشی از شما اطلاعات کافی را کسب خواهند کرد و سپس با توجه مراحل برق کشی ساختمان شما اجرت سیم کشی را اعلام خواهد نمود.

سیم کشی اصولی برق ساختمان با مهدیار عباسی در گرگان

 مهدیار عباسی متخصص و مجرب در زمینه ی برق کشی، سیم کشی و نورپردازی نمای داخلی و خارجی ساختمان در گرگان به صورت تخصصی و حرفه ای می تواند با کمترین قیمت و بهترین کیفیت و با استفاده از ابزار آلات نوین و پیشگام با دانش روز، خدمات برق کشی ساختمان شما در گرگان را بر عهده بگیرد. و در تمامی امور مربوط به طراحی و نصب اعم از نصب کلید و پریز در گرگان، نصب قفل برقی در گرگان، نصب آنتن مرکزی و دیجیتال در گرگان، نصب لوستر در گرگان، سیم کشی در گرگان و سایر خدمات روشنایی و نورپردازی داخل ساختمان همراه شما خواهد بود تا شما از بهترین خدمات توسط نصاب حرفه ای و کار آزموده بهره مند شوید.

مطالب پیشنهادی

نصب لامپ هوشمند و تقویت کننده WiFi سنگلد مدل Boost شفاف

فوریه 13, 2020mahdiyarabbasi

لامپ ال ای دی 7 وات لیتومکس مدل 001 پایه E14

فوریه 9, 2020mahdiyarabbasi

نصب پروژکتور ال ای دی مدل HPL

فوریه 29, 2020mahdiyarabbasi

نوشته‌های تازه

  • خرید هواکش صنعتی
  • فیوز مینیاتوری چیست؟
  • انواع کابل های موجود در بازار در برق کشی ساختمان
  • میزان برق مصرفی انواع لامپ ها
  • خرید محافظ لوازم خانگی

بایگانی‌ها

  • دسامبر 2020
  • اکتبر 2020
  • سپتامبر 2020
  • مارس 2020
  • فوریه 2020
  • ژانویه 2020

دسته‌ها

  • لامپ و چراغ
  • لوستر
  • مقالات برق کشی

درباره مهدیار عباسی

تجربه بیش از 10 سال به صورت تخصصی در زمینه برق کشی و سیم کشی ساختمان ، نمای داخلی و خارجی ، نورپردازی های تخصصی و حرفه ای و بروز، مجری صدها پروژه

جدیدترین مقالات

  • خرید هواکش صنعتی
  • فیوز مینیاتوری چیست؟
  • انواع کابل های موجود در بازار در برق کشی ساختمان
  • میزان برق مصرفی انواع لامپ ها
  • خرید محافظ لوازم خانگی

دسته بندی مطالب:

  • لامپ و چراغ (58)
  • لوستر (6)
  • مقالات برق کشی (11)

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به مهدیار عباسی می باشد.